Bättre inneklimat för villor

Om PBH Produkter

Tack för att du tar dig en titt på den här sidan! Nedan finns lite mer information om PBH Produkter.

Vad gör vi?

PBH produkter utvecklar och säljer produkter inom luftvärme och ventilation för villor. Detta har vi gjort sedan 1993 och planerar att fortsätta med en lång tid. Vårt huvudkontor ligger strax norr om Göteborg och vi har vår produktion i Skara.

Hur tillverkar vi?

All tillverkning sker i moderna lokaler i Kungälv och Skara och vi har sett till att bara använda oss utav noga utvalda leverantörer på alla ingående komponenter. Alla våra aggregat testas av ett externt företag efter tillverkning för att vi vill försäkra oss att alla produkter som skall till kund är felfria och fungerar perfekt.

Vem köper våra produkter?

Våra produkter riktar sig främst till installatörer inom Ventilation, VVS och Bygg som har gedigen kunskap om hur ventilation och värme fungerar i en villa/lägenhet. På detta sätt kan vi känna oss trygga att våra produkter installeras, injusteras och används på bästa sätt. Vi säljer även till andra tillverkande företag (OEM) där vi har fått äran att utveckla kundunika aggregat och produkter som vi endast säljer till dessa företag. Slutligen har vi även en webbshop här på sidan där du som privatperson kan köpa filter till just ditt aggregat. Självklart går det bra att kontakta oss via mail eller telefon för frågor och beställningar också.

Vad är viktigt för oss?

I alla delar av vårt arbete fokuserar vi på Enkelhet, Kvalitet samt Energi och Miljö.

Var säljer vi?

Vår största marknad är Sverige, vilket inte är så underligt då våra produkter är utvecklade för att klara av det nordiska klimatet.

Vill du veta mer?

Gå gärna till vår kontaktsida och skicka ett meddelande till oss om det är något du vill veta mer om. Eller ring oss på 0303 - 36 62 00

Image alt